50 Responses to “Semak Keputusan SPM 2010/2011 Online”

  1. donny says:

    tertanya2 juga bila keluar spm result..

    [Reply]

    admin Reply:

    bila nak leuar xtau…gosip tu byk lar..

    [Reply]

    maa masha Reply:

    1000000000000000.000000000000000000003.222222222222200000000000000000000111111111111111111111111111

    [Reply]

    Ribby Reply:

    yup…bnyak sngat gosip
    enta bila nk kuar ne result…
    penat lar nk tgu,kta org da x sbar da ne….
    cpat lar kuar kan….

    [Reply]

    fidaus afid Reply:

    aduh..awat lgu ni,byk betoi gosip habaq pasai spm nk kluaq..wt suspen la
    mybe result mningkt kot

    [Reply]

  2. hani syida says:

    sy pn trtnye2..ble?dan ble?aduu…

    [Reply]

  3. btul ker kbr angin mgtakn bhwa sok kuar rsult???

    [Reply]

    admin Reply:

    saya rasa x btl sbb kalo nak keluar sure ada kat newpaper dulu…

    [Reply]

  4. donny says:

    saya rasa bulan 3 baru kuar la..

    [Reply]

  5. cmah says:

    arh,,,blur lh,,smue kngkwn g skolh,,sy tkut nk g,,cozs,,,sy ingt tu khbr angn je kot g taw result kuar hr nie,,e,,=(

    [Reply]

    admin Reply:

    logik kalau keluar hari nie semalam dah keluar paper atleast atau berita kat tv…

    [Reply]

  6. cmah says:

    hr nie kr kluar resul spm tuh?!blur nye,,,,

    [Reply]

    admin Reply:

    saya rasa x mungkin…

    [Reply]

  7. lia says:

    yala..sy dgr2 28 feb..tp tgo hari ne? xda khabar berita pn? newspaper pn cool jg xda brita psl rezult spm nak kuar..haha..slap..n khbr angin jak kot?

    [Reply]

    admin Reply:

    saya rasa memang khabar angin 100%…

    [Reply]

  8. Rina says:

    SPM result will be out 10/3/2011. Good luch

    [Reply]

  9. mizshisha says:

    bla nak kluar result ne…
    adooiii..
    pening2..

    [Reply]

    lat Reply:

    klu nak tau sangat, spm tahun nie x jadik kluar..
    heheh..x yah pening2

    [Reply]

    Ribby Reply:

    da x paya lar korang nk teka2 k…
    kta tgu ja lar bila d kuar kn..
    i just surprise but i dont care..
    kalo x nk kuar kn pun just fun kn…huhuhu
    panas gila mw tgu result ne,
    yg sa tkut sa kna nrh olh my parent…
    owh my god….

    [Reply]

    JOEWING Reply:

    bodoh la kamurang…wat pa nak pening2 tngu dan lihat la..lw result x keluar pn bkn mati jg

  10. jbston says:

    gud luck alzzzzz….

    [Reply]

  11. mizz A says:

    aiiikkkk…buat sesak nafas jak kata kptusn kluar hry nie!!!1

    [Reply]

  12. sandara park 2ne1 says:

    bla sbnrnya kputusa nie kuar??????wat suspen jerr….

    [Reply]

  13. AnaRafi says:

    toksah ttungu2 sb ia pasti kuar..b’doa n b’tawakal moga keputusannya mengembirakan namun klu tak capai apa yg diimpikan jgn lah berputus asa krn jalan utk berjaya terbentang luas..cari n usaha pasti berjaya..

    [Reply]

  14. gadis spm says:

    usaha tngga kejayaan….ta kan da berusaha redha jak la ngan ape yang di beri..pa pon jan lupa mintak ptolongan dripda NYA….hope we all succes k…..amin

    [Reply]

  15. anny says:

    x pyh lh nk tau,kte tggu dan lihat je.nnt kalo korg dah tau bile tarikh spm kuar x sbr2 korg tggu ada yg nk tkntut kntut,nk tberak,badan terasa hot..hahahaha…

    [Reply]

  16. maa masha says:

    i think result mmg x kluar kot almknya x smbung study laaaaa kte smua………..hehehehe

    [Reply]

  17. maa masha says:

    result x keluar laaaaaaaaaaaaaaaaaa

    [Reply]

  18. mang badguy says:

    hu3x…. brapa lah A q ni ark…

    [Reply]

  19. yana says:

    lorr… owg mintak laen dye bg laen plakk… geram toi ak..

    [Reply]

    admin Reply:

    ape yang awak nak Cik.adik?

    [Reply]

  20. farah says:

    saya nak tahu keputusan spm saya

    [Reply]

    admin Reply:

    sms lar cik.adik…. kan ada keterangan di atas tu..

    [Reply]

  21. ziera says:

    ley x lau nk check result spm mlalui internet??nk tgk yg member2 nie…plez

    [Reply]

    admin Reply:

    memang xde yang check internet..

    [Reply]

  22. faizal says:

    cam ne nak check kputusan pakai internet? sya check pakai sms xdapat la cik…

    [Reply]

    admin Reply:

    Memang xde lar dik..

    [Reply]

    liza Reply:

    sabar ja lh..bln 3 ti keluar lah result
    tak payalah cek2x,,,dlm intrnt

    [Reply]

  23. mr m says:

    Da PuaS hty Ke

    [Reply]

  24. shah says:

    bestnya korang semua dah tahu result. aku ni pulak menunggu SPM 2011 -_- adoii

    [Reply]

  25. ummi najwa says:

    bile lah spm nak keluar ye

    [Reply]

  26. judinbo says:

    result spm akan keluar 22/3/12. tak akan keluar 23 hb sbb time tu hari jumaat, byk negeri yg cuti
    judinbo recently posted..Beri Perhatian Itu SayangMy Profile

    [Reply]

  27. Akhil says:

    PENGUMUMAN KEPUTUSAN SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM) 2011

    Keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2011 akan dikeluarkan pada 21 Mac 2012. Calon-calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi pada hari yang sama.

    Calon persendirian akan dimaklumkan melalui pos atau mereka boleh menghubungi Jabatan Pelajaran Negeri tempat mereka mendaftar dahulu.

    Calon-calon juga boleh menggunakan perkhidmatan semakan keputusan SPM 2011 melalui mySMS 15888. Perkhidmatan ini akan diaktifkan bermula jam 10 pagi, 21 Mac 2012 dan akan ditamatkan pada 12 tengah malam, 27 Mac 2012.

    Sekian, terima kasih.

    [Reply]

  28. admin says:

    Dapat kat mane berita ni?

    [Reply]

  29. ricky ak jide says:

    saya nak tahu keputusan spm.

    [Reply]

  30. kunasilannayar a/l sritharan says:

    iknw my result.my i.c.no 940626025091 .no angka giliran KH114A090.PLS………………………………………

    [Reply]

    admin Reply:

    Pls send sms to number stated..

    [Reply]

Leave a Reply

CommentLuv badge