46 Responses to “KL Gangster (2011) Free Download [FULL]”

  1. ct says:

    nk download kl gangster…

    [Reply]

    admin Reply:

    silakan download menggunakan link diatas..

    [Reply]

    Ayu Aidil Reply:

    macam mana ?? link yang mana?

    [Reply]

    helmy Reply:

    klo dh download nieh bley x tgk…..download x2 pastu xleyh tgk….tu aq pnas

    [Reply]

    FARAH SIMPSON Reply:

    samelh kite…..kite tadi lagilh 5x download pon xleh tngk…

    yusrie Reply:

    klu nk download gane ar ce tolong ajor

    akmal Reply:

    line ape?

    [Reply]

  2. mata mata says:

    macam HANJENG!!!! sume link aku nak donlod xley…
    HOTFILE kne tgu 30 mnit,sbb da trafic limit,da abes aku tgu,ade ke kne tgu 30 mnit lg..xpe,..aku tgu lagi….ni ade belen 10 mnit ni aku tgu yg kali ke 3….

    UPLODSTATION aku da donlod gak td,sparuh jalan,pas2 corrupt…retry,da xley da…die ulang blik dr mule….

    FILESONIK ntah hape2 tah muvie 699.21mb… takat ley donlod limit 400mb je kat c2…bek ko xyah letak kat c2….LAHABAU!!!

    panas hati da aku nunggu dkat 3 jam neh….xdpt pape lg….memang mintak kne lempang sume owner link2 neh….tebo donlod la,more faster la….pale bapak ko eh….???

    [Reply]

    admin Reply:

    Links updated!! Lots of shit links…. change to mediafire…. free and no waiting..

    [Reply]

    ehh Reply:

    kalo bodoh cam babiii jangan la maki orang….awak tu yang tak tau macammana nak donlod nak maki orang. Woi BABIII, pi belajaq lagi laaa macammana nak pakai internet nk donlod. Aku donlod tak de masalah pon…siap bole donload serentak lagi…janji mesti pandai berilmu…pakai software canggih. Hang babii, line pun kedekut pakai yang paling slow sebab tak nak bayar mahal itu pasal tak leh donlod..babiiiii bodoh macam ni pun ada kat malaysia ni

    [Reply]

    shark Reply:

    dah ada ilmu tu, ajar bebaik la, ko ckp serupaa cm orang xda ilmu,

    TQ, hanya menegur

    [Reply]

    man Reply:

    Sungguh simpati kerana masih ada warga malaysia yang mulutnya begitu memualkan dan berdasarkan komen anda tersebut orang ramai boleh judge anda sebagai sangat cetek ilmu dalam soft-skill… sedih sungguh kerana dalam dunia IT canggih ini masih ada orang yang tidak tahu bercakap secara berhemat

    [Reply]

    Puteri Reply:

    ABang tak abang siapa kacaw aku ca. Mami ah. Ajib tetap ajib duit tetap duit belah nak duit kalau kurang tak nak?

    zahid Reply:

    jangan nk tnjuk pandai IT kat sini la..meh sini lawan IT dgn aku..dlam masa 40saat je aku leh hack pc ang…

    [Reply]

    cool Reply:

    hahahhaa wa nak join gak!dah berlagak pandai it cakap besar lak tu!meh kita ramai2 hack pc die!bukan hack je,trojan,backdoor,backhole,mellisa dan spyborg serta lain2 pun aku leh bgi !!!!!!!!!!!! choose which one

    klismann sin Reply:

    samalah

    [Reply]

  3. LAHANAT94 says:

    Dapat download ker !

    [Reply]

    admin Reply:

    dapat dan clear…. link 250mb i dah download

    [Reply]

    jibam sepam Reply:

    admin….link yg 250mb tu mane ek?xjumpe le…

    [Reply]

  4. pening2 says:

    cam mane nak baca file ddmf…………..

    [Reply]

  5. amat says:

    sila buat 3gp punyer
    amat recently posted..Live TV: Siaran Langsung Bersih 2.0 9 Julai 2011My Profile

    [Reply]

  6. Simon says:

    thanks bro…i dah download DVDrip 669MB…very clear

    [Reply]

    admin Reply:

    Hi simon… good that you can download. mostof them having so much difficulties..I also able to download by i duno what is the problem with others

    [Reply]

    wan Reply:

    admin,, nape sy xleh tgk part 2 3 and 4,, no 1 je leh tgk,, leh tlg sy x?

    [Reply]

    admin Reply:

    Yang mane? 250,280 or 699?

  7. admin says:

    Hey guys, Try downloading the 250mb and 699mb. I dowloaded 250mband it’s extremely clear… Same goes to the 699mb which is downloaded one of the people here in this comment section. anyone downloaded the 280mb version? your comment??

    [Reply]

  8. Mr.NoOb says:

    Aq dpt la,psl filesonic aq adew account,hahaha!!!

    [Reply]

  9. greenleaf says:

    THX FOR THE MOVIEE!!!! downloaded it!! watching it for the 5th time!

    [Reply]

  10. frust says:

    admin..sy dh dload dvd rip 699 but i cant play the movie..pls guide me..tq

    [Reply]

  11. nazrin says:

    nk download full movie kl gangster

    [Reply]

  12. SeaFoT_SeaDoT says:

    semekom aq x tau la nk amik yg mner ley ksi tau aq???@@

    [Reply]

    admin Reply:

    amik yang 250 je… dah memang clear… lepas download join gune HJSplit software..

    [Reply]

  13. cumot says:

    yeah…dah download 250mb.. clear seyhh! thanx… :)

    [Reply]

    admin Reply:

    bagus.. saya pun memang download copy ni… Berbaloi nampaknyer..

    [Reply]

  14. api says:

    lu orang jangan menyalak sini ma.. lu orang serupa itu anjing lu tau ka?? aiya… download serupa itu amoi…. baik lu potong bagi makan anjink…

    [Reply]

  15. aleeya says:

    Dah try download tapi tak boleh lah knp eh ?
    Dah macam-2 web bukak , tapi tetat tak boleh :(

    [Reply]

    mus Reply:

    kalau download pun masuk sekerat je

    [Reply]

  16. iz says:

    update link baru la…link nie dah delete…

    [Reply]

  17. admin says:

    Take note:

    KL Gangster 2011 movie links all updated. Enjoy the movie.

    If anything please comment so i can check it out!!

    [Reply]

  18. A says:

    mati filem melayu sebab orang seperti kamu semua

    [Reply]

  19. abe matt says:

    org yg ckp mcm babi tu lh yg btol2 babi

    [Reply]

  20. Daze says:

    ape nak jadi..ape nak jadi..anak2 donlod cerite free..

    [Reply]

  21. ilham says:

    trimas dude sbb bgi brang baikk .
    wa saluteee~ lu .

    [Reply]

  22. ilham says:

    trimas tauu br00 .
    wa salutee~ lu .

    [Reply]

Trackbacks/Pingbacks

  1. KL Gangster (2011) Free Download [FULL] | Gvishnu.Com | Internet blog
  2. KL Gangster (2011) Free Download [FULL] | Gvishnu.Com
  3. Kl Gangster Full Movie | Trends Pics
  4. Free download KL Gangster 2011 – Full — Thestaronline

Leave a Reply

CommentLuv badge