Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

26 Responses to “Borang Bantuan RM500 | 10th December 2011”

  1. suhaila says:

    bukan kew 10 th nie hari sabtu ..pejabat buka ke?

    [Reply]

    Luna Chempaka Reply:

    Assalamualaikum.. pejabat cawangan LHDN dan kaunter2 yang terpilih akan dibuka pada 10 Disember 2011 (sabtu) ni, jadi jangan risau.

    kalau pendapatan isi rumah kasar bawah rm3000, warganegara malaysia, boleh lah datang ambil borang.

    bawa sekali salinan i/c dan slip gaji(kalau ada). isi borang dan terus hantar di situ jugak.

    [Reply]

    ridhuan Reply:

    kalau layak untuk dapatkan bantuan tersebut, rm300 akan dibayar secara tunai atau pun di masukkan ke dalam akaun

    [Reply]

    admin Reply:

    Belum pasti samaada cek atau bayaran terus ke akaun bank.

    Luna Chempaka Reply:

    untuk yg berjaya dlm permohonan, akan dimaklumkan melalui sms/surat. sesi penyerahan duit bntuan akan diadakan dlm tempoh 2bulan mulai 15 Januari 2012 di daerah masing2..

    apa apa kemusykilan boleh hubungi talian bebas tol kementerian kewangan 1-800-222-500 yg dh pun beroperasi sejak 7 Disember 2011..
    Luna Chempaka recently posted..RM500 Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M)My Profile

  2. ridhuan says:

    Sekian terima kasih.

    [Reply]

  3. siti zaleha binti awang says:

    saya nak borang bantuan rm 500

    [Reply]

    admin Reply:

    Harap bersabar… boleh dapatkan pada 10 Disember 2011

    [Reply]

  4. Delvi Kaur d/o Sadhu Singh says:

    Boleh tak saya terima borang bantuan rm5oo.

    [Reply]

  5. zainab rawi says:

    Tolong senaraikan nama-nama sekolah yang terpilih dan agensi kerajaan selain dari LHDN dimana Borang Bantuan RM500 boleh didapati.

    [Reply]

    admin Reply:

    dapatkan di Jabatan Pembangunan Persekutuan, Pejabat Cawangan dan Pusat Khidmat Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) serta agensi-agensi kerajaan terdekat

    [Reply]

  6. ziana says:

    sekolah mana yang kita boleh pergi,,maksudnya tak payah pegi LHDN la utk amik borang,,boleh terus register n submit borang tu kat sekolah,,mcm tu ke? boleh nyatakan tak sekolah yg terlibat dia area taman bukit permai,ampang

    [Reply]

    admin Reply:

    tidak diberitahu boleh dapatkannya di sekolah. hanya tempat tersenarai je.

    [Reply]

  7. DEIVANAI says:

    PLS FORWARD ME THE FORM

    [Reply]

    admin Reply:

    please download on your own is better

    [Reply]

  8. Delvi Kaur d/o Sadhu Singh says:

    Please send me Borong Bantuan to my email

    [Reply]

  9. mohd azam says:

    borang bantuan rm500

    [Reply]

  10. norhayati ab rahman says:

    saya cuba online borang bantuan rm 500 tapi tak bolih?

    [Reply]

  11. TIFFANY says:

    pls send the form to my e-mail pls?

    [Reply]

  12. nas says:

    salam..kalu suami isteri b’kerja tp pendapatan lebih dr 3k mmg tak layak terima bantuan kan…?

    [Reply]

  13. Please send me Borang Bantuan Rakyat 1Malaysia online to my Facebook

    [Reply]

  14. shukri says:

    tolong send borang bantuan 1 malaysia ya. 10q

    [Reply]

  15. nona says:

    saya ada 2org isteri, kedua2 nya bkerja,tp tinggal berasingan,,, kes cmni nk kira cmne lak ea.. adakAh gaji saya kne bahagi 2???

    [Reply]

  16. Manogari says:

    good morning.i request form bantuan 1 Malaysia…thank you..

    [Reply]

  17. SARASWATHY says:

    SELAMAT PETANG BAGAIMANA NAK CHECK LULUS ATAU TIDAK DILULUS DALAM ONLINE

    [Reply]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Tomtop|

IT Support| POS label| System Integration| Software development| label printing| QR code scanner| wms| vending machine| barcode scanner| SME IT| it solution| rfid tag| rfid| rfid reader| it outsourcing| IRLS| inventory management system| digital labelling| barcode label| Self Service Kiosk| Kiosk| Voice Picking| POS scanner| POS printer| System Integrator| printing labels| Denso| barcode| handheld| inventory management| warehouse management| stock taking| POS| Point of sale| Business service| Web Development| vending| app development| mobile app development| handheld device| terminal handheld| inventory management software| pos system| pos software| pos hardware| pos terminal| printer hong kong| receipt printer| thermal printer| thermal label printer| qr code scanner app| qr scanner app| online qr code scanner| qr code scanner online mobile| qr code scanner download| mdm| mobile solutions| mdm solutions| mobile device management|

banner| Backdrop| Bannershop| Ebanner| Eprint| foamboard| hk print| hong kong printing| Printing| backdrop| print100| 印刷| 宣傳單張| 貼紙| 貼紙印刷|

electric bike| best electric bike| electric bikes for adults| e bike| pedal assist bike| electric bikes for sale| electric bike shop| electric tricycle| folding electric bike| mid drive electric bike| electric trike| electric mountain bike| electric bicycle| electric bike review| electric fat bike| fat tire electric bike| women's electric bike |

office| Property Agent| Hong Kong Office Rental| hong kong office| office building| Commercial Building| Grade A Office| leasing| Rent Office| office for sale|

Central Plaza| The Centrium| LHT Tower| China Building| AIA Central| Crawford House| Exchange Tower| AIA Tower| World Wide House| One Kowloon| The Gateway | One Island South| Jardine House| Millennium City | Exchange Square| Times Square | Pacific Place| Admiralty Centre| United Centre| Lippo Centre| Shun Tak Centre| Silvercord| The Center| Mira Place| Ocean Centre| Cosco Tower| Harcourt House| Cheung Kong Center|

school| international school of hong kong| international school| school in Hong Kong| primary school| elementary school| private school| UK school| british school| extracurricular activity| Hong Kong education| primary education| top schools in Hong Kong| Preparatory| best international schools hong kong| best primary schools in hong kong| primary school hong kong| private school hong kong| british international school| extra curriculums| school calendars| boarding school| school day| Bursary|

email marketing| direct marketing| email marketing software| email marketing service| email marketing tools| email mkt| remarketing| edm| edm marketing| email subscription| website subscription| email survey| email whitelist| sign up form| email subject line| subject line| email subject| best email subject lines| free email marketing| Mailchimp|​​​​​​​ Hubspot| Sendinblue| ActiveCampaign| Aweber| Maichimp| benchmark|

按揭計算機| 居屋|