23 Responses to “Anwar Ibrahim Youtube Leaked Video”

  1. zizah says:

    physique not same?? anyone can tell u that camera is very unforgiving,it’ll add at least 5 pounds to a person. why all talk,no action?? any smart person should hv show the watch in the first place to dispel it, why didn’t?? there’s no smoke w/o fire. Bet they r trying everywhr now to buy back the same watch. Azizah, for god’s sake, wake up!!!U knw exactly wat happened.

    [Reply]

  2. Secret says:

    Now a days,vedios a made using 3D,HD with clear image,or colour image.Why is it in black and white…?
    And in a 5 star hotel,where can there be camera in a room,and plus,there is 4 camera’s.I can’t believe it.It’s nonsense.
    One more thing I want to say beside this vedio is that….Malaysia is a rich country.Every week,I can see that millions and billions going for something.We(civilisation)need reformasi.

    [Reply]

    zizzie Reply:

    It seems that people are busy bodies for all the wrong reasons? Why don’t we spy on those criminals like murderers, rapists and robbers? I’m sure those people are someone’s neighbours, rite? When these people get caught in the act there won’t be so much crimes and miseries in our country.That goes for the crime fighters too. Why so much effort put into authenticating videos when there are so many reports of snatch thieves and house breaking.

    [Reply]

    hasrul Reply:

    Come ON Zizzie…snatch thieves, house-breaking are nothing compare to what this maniac can do..if he’s allowed to rule this country..your future generation will feel the wrath of Anuar the “SEX MANIAC”…gays will roam freely..yeakkkk

    [Reply]

    loka Reply:

    Hasrull..ur ideas to comment Suzie is totally awkward.. seems that u r not really clear a current topic.. Media are creating any issues related Anwar Case because of politic peoples.. so behind media is politic person n behind them are business ppls.. so this political prson wont make any effort or creating a fake story if they wont b given a big money.. so try to be civilian.. ok Hasrul

  3. MAN says:

    KENAPALAH SEMUDAH ITU MEMPERCAYAI SESUATU TANPA MENDATANGKAN PENYAKSIAN YANG BETUL DARI SUDUT AGAMA. tAKLAMA LAGI SESIAPA JUGA BOLEH DIKENAKAN PERTUDUHAN. SEDARLAH DAN KEMBALILAH BERTAUBAT JANGAN IKUT NAFSU SAJA KELAK KITA JUGA YANG AKAN MENERIMA PEMBALASANNYA

    [Reply]

    dadsad Reply:

    umno memang haram jadah

    [Reply]

    dadnotsad Reply:

    pelakon video sex tu lagi haram jadah dan semua pengikut serta penyokongnya bukan saja haram jadah tetapi celaka hidup dan buta mata serta buta hati.

    [Reply]

    ZUL9715 Reply:

    kalo awak kata umno haram jadah, awak kena fikir sikit. selama nie sapa yang membangunkan malaysia. adakah pas? adakah dap? pas memerintah kelantan lebih 15 tahun tapi ape pembangunan yang ada di kelantan? kalo kelantan maju kenapa rakyat kelantan bekerja di negeri lain? sapa yang buat KLIA, LITAR SEPANG, KLCC, MENARA KL, PUTRAJAYA? semuanya orang umno.kita rakyat malaysia bukan nak cari pemimpan yang pentingkan diri dan koloni sendiri tapi kita perlukan pemimpin yang boleh tolong rakyat dan boleh bangunkan malaysia.bukan sekadar cakap tapi tak buat. yang penting bila cakap mesti buat.

    [Reply]

    Jelutong Reply:

    Hai Bodoh Rakyat Malaysia dah.

    dadnotsad Reply:

    Hello Bro Man. Ngapa dulu bila Raja Petra kata DS Mohd Najib terlibat dgn kes Altantuya (tanpa video, tanpa gambar puak kome semua percaya. Bila kes DS Anwar Ibrahim Aljuburi disiarkan dgn video ada part 1 & part 2 lagi, tak berani sumpah laknat, takut nak bagi DNA, terus kata orang percaya tak ikut sudut agama. Kalau tuan ikut agama, laman web atau apa jua laman sekali pun yg siarkan cerita macam ni tak payah susah payah pi masuk!Ni ikut serta jugak.. agama apa tak taulah!

    [Reply]

    loka Reply:

    respon pada awak – sumpah laknat tu memang takde dalam Ajaran Islam sebab Datuk Eskay tidak membuat pertuduhan zina pada DS Anwar jadi mengapa beliau nk bersumpah laknat.Dan sumpah laknat yang dilakukan oleh Eskay tersebut pun tiada dalam Ajaran Islam…. so soal DNA tu sebenarnya dipertikaikan kesahihannya setelah Saiful dilaporkan dari Hospital Pusparawi tidak diliwat melalui lubang juburnya.. jadi mengapa Anwar nk bagi DNA.. so dadnotsad pk lah erkk

    [Reply]

  4. Yassin says:

    If it is politically motivated pls get your facts and figures correct or else it is going to backfire.Remember whatever has happened Allah is watching and nothing can go beyond Allah’s power.

    [Reply]

    hasrul Reply:

    of course it’s politically motivated..you fool, otherwise they dont call it POLITIC !!!!!!!!Anuar is the loser..admit it…and resign…simple as that….dont harp on something that you cant handle..like the saying goes..if you cant beat them JOIN them…betul tak..

    [Reply]

    Bujang Senang Reply:

    1000% agreed with you Hasrul….

    [Reply]

  5. rajagobok says:

    Kita memerlukan seorang pemimpin yang mempunyai integriti yang tinggi bukan perogol atau pembunuh wanita, bukan juga pemimpin yang suka makan rasuah.

    Kita masih menunggu-nunggu pemimpin yang berkenaan yang akan merubah segalanya ke arah kebaikan dan mengutamakan rakyatnya. Akan memberikan segala hak kekayaan kepada semua rakyatnya di negara ini. Tiada lagi kemiskinan selepas itu. Tiada lagi kejahatan selepas itu. Tiada lagi pengangguran selapas itu. Semuanya akan hidup sejahtera dan bahagia.

    [Reply]

  6. mi says:

    Hello…..syabas dato eskay….berani kerana menegakkan kebenaran….nape yg pihak satu lagi takut nak berbuat demikian…bila ditanya wartawan pun nak mengelak je..jawab pun lari dari tajuk yg disoal…itu pun dah dapat menjelaskan yg sebenarnya,,,,

    [Reply]

  7. ngomongentot says:

    waduh!!!!!! Panas! Panas!! Apa sudah jadi ni? Kalo cewek sama cowok ngentot, itu biasa aja. Barang nyaman baaaaa……… Tapi yang Mr. T kasi tunjuk sama ripota, itu sudah tidak betul. Itu jelez namanya. Berselingkuh aka berzina itu sudah lama wujud dalam tamadun manusia. Tak kecoh pun… Dosa itu tanggung sendiri. Kita bukan Allah untuk menghakimi siapa berdosa atau tidak, masuk syurga atau neraka. Kita ada akal fikiran, hati dan perasaan. Maruah itu tinggi nilainya. Maruah diri haruslah kita jaga dengan baik. Begitu juga maruah orang lain. Jatuhkan maruah orang lain juga satu dosa. Nasihat kepada para YB. Kalau berpolitik tu, janganlah sampai lupa lunas agama. kalau dah jadi YB tu, jagalah sikap dan perangai. bnyak lagi masalah rakyat yang harus difikir. Jangan biar rakyat bingung dengan masalah YB. oii…. Mr. T. Ni nak tanya ni. Tahukah tidak undang-undang MALAYSIA? Or terlalu tahu sehingga lorong-lorong sempitnya pun dah kenal sangat. Terdesak sangatkah nak jadi hero? Sepatutnya, buat laporan POLIS dan serahkah video tersebut kepada POLIS sebagai bahan bukti. Lepas tu, balik rumah, berdoa agar POLIS berjaya mengenalpasti, menangkap, mendakwa dan menghukum pelaku dalam video tersebut. Jangan buat sebarang kenyataan terbuka dan biar POLIS buat tugas mereka dengan bebas dan tenteram. Orang lepasan UPSR pun boleh buat. Takkanlah oii…. Apapun, tabik pada pihak POLIS kerana telah mengambil tindakan yang betul untuk mendakwa Mr. T atas kesalahan mendedahkan/menayang bahan lucah kepada orang awam. Tapi nak tanya, bila lagi ya? Kalau boleh biar cepatlah yo.. Naik muak dah tengok muka dalam tv. Ni nak suggest ni. Tambah 2 lagi tuduhan. Mendedahkan bahan bukti dan juga bersubahat menghasilkan cerita lucah.

    [Reply]

  8. Mat Komeng says:

    Yang kamu orang maki hamun haram jadah tu haram jadah ni tu apa ? Allah maha besar! Allah maha besar! Allah maha besar ! Setiap yang baik itu akan mendapat kebaikan akhirnya DAN Setiap keburukan itu kalau kita TIDAK BERTAUBAT dari sekarang maka tiada lain yang kita akan dapat KEHANCURAN HIDUP ! ! !

    [Reply]

  9. insan says:

    bagi bangsa umno.., agama bagi mereka bukan amalan pegangan hidup.

    [Reply]

  10. yakobos says:

    adakala manusia lupa darimana dia dtg…..adakala lupa ketentuan tuhan dlm kehidupan masing masing….kalau peraturan agama bolih dimain main oleh semua agama….ini lah islam dimalaysia yang penuh kebahtilan…inilah mereka mereka yg menolak kebenaran yg hak.

    [Reply]

Leave a Reply

CommentLuv badge